NOKU har flyttet til Sentralen

Vi har flyttet inn i Oslos nye kulturhus Sentralen.

 

Sentralen som er gamle Christiania Sparebank, ble åpnet igjen av Sparebankstiftelsen i 2016 som Oslos nye kulturhus som også er en åpen arbeid- og møteplass for kulturprodusenter og samfunnsinnovatører.

Norsk kulturforum er utrolig glade for å ha fått kontorplass her på huset sammen med andre spennende kulturorganisasjoner som blant annet vår gode samarbeidspartner Norske kulturhus.

Generalsekretær Hege Knarvik Sande peker på at huset gir store muligheter for relativ små kulturaktører: – Felles for oss som sitter her er at vi er relative små og vi står ovenfor de samme organisatoriske og administrative utfordringene. Sentralen er spesialdesignet nettopp for at aktører som oss skal ha muligheter til å drifte billig, samtidig som man har en infrastruktur som gir mulighet for høy aktivitet. Vi kan for eksempel til en rimelig sum lage store arrangementer - og vi er allerede i gang med å planlegge en konferanse på huset neste år.

Vi gleder oss til å invitere inn kommune-Norge til hovedstadens kulturelle møteplass. Ny besøksadresse er Øvre slottsgt. 3.

Her kan dere lese mer om Sentralen.


    Norsk kulturforum - NOKU
    c/o Sentralen, Postboks 183,Sentrum, 0102 Oslo
    Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3
    Telefon: (+47) 948 37 655, 

    E-post: post@noku.no


   © Norsk kulturforum, 2016.
    Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).
    Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norsk kulturforum.


Utviklet av Imaker as